vrijdag 25 september 2009


moodboard. Ik vond het moeilijk de juiste snaar te raken. Ik zou er graag ODST muziek bij doen maar jullie worden nu al gek van me. Ik zal mijn fanboyism onderdrukken ;) Ik maak zeer binnenkort een painting om de mood nog duidelijker te maken.
mogelijke thumbnailmethode, gemaakt in 15 a 20 minuten (shapes en patchtool) Geeft ook een deel van de sfeer weer (transparante vlakken en hoog contrast)

4 opmerkingen:

  1. Hey dude,

    Upload even die plaatjes nog een keer, kan er niet op klikken :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Tom, naast het feit dat er technisch iets fout is gegaan bij het posten, zijn d eplaatjes zelf niet veel groter. Ik wil dat je naar de vormen kijkt als geheel, als wat ze zijn; een vorm. Niet dat je het gaat uitvergroten om de losse onderdelen te kunnen bekijken (dit is een duikboot, dit is een nike-schoen). Daarom moet je ook nooit verder inzoomen dan 25% als je aan het painten bent.

    Kan je niet precies zien wat het is? Fantastisch! Dan kan het dus vanalles zijn. Zo ziet de toeschouwer dat ook, en het grappige is dat de toeschouwer het altijd zal interpeteren hoe het voor hem/haar het interessantst is. dat is nou wat je paintings levend maakt. Dat is van Sparth en Craig en die gasten van steambot doen. Zet je Exodyssey maar eens op een meter of 3 van je af en bekijk de platen dan nog es.

    Ik bedoel gewoon dat je het onderwerp van een plaat moet loslaten. Wat wat is, is niet belangrijk zolang de hele plaat maar communiceert wat je wilt. Oftewel, kom meer los

    BeantwoordenVerwijderen
  3. sorry als ik zweverig doe ofzo, maar het heeft mij heel lange tijd gekost voordat ik dit eindelijk inzag (meneer GOnda van de WdkA dankuwel) en t is zo prettig wanneer je het weet, dat ik er nogal passionate over kan zijn :P

    BeantwoordenVerwijderen