maandag 5 oktober 2009

karels komment en kort verhaaltje

Schermen over eenzaamheid
dit is hoe ik het voel en vanuit daaruit ga ik iets maken.
Met zijn drieen vergelijken en kijken waar het patroon zit.
Palet creeren + neerslaan in een wereld + wereld is een palet om die eenzaamheid uit te drukken? of is het wel gewoon een wereld en in de manier van hoe die wereld werkt, daar zit eenzaamheid in.

space of>
het is een springplank>
thema laten liggen wanneer je daar niet meer bent, pas dan wat nieuws toe, het is je eigen identiteit, je eigen wereld. Wij zijn de goden. Geen beperkingen op leggen als externe factor.

Je creeert een level wat toegang biedt tot die wereld.
Neem er veel vrijheid in, laat het evolueren.

Moet je een mens zijn?

Ga nog verder, wat gebeurt er als je tever erin opgaat, teveel hart?
Waar zit het omslagpunt?


yessss



minder woorden meer tekenen


__________________________________

Verhaal van Faalhazen in outer space
Omgeving: spaceship
Je bent een slipspace ingegaan en daar ben je door alle aantrekkingskracht verdwenen in de wereld van antiatomen. Daardoor ben je verwijderd van de mensen om je heen. Je bent nog steeds in het spaceship, maar je voelt je heel erg eenzaam. Je hebt zoveel behoefte aan aansluiting met personen en aan hereniging met de herinneringen die je hebt, dat je je dingen gaat inbeelden.
Zodra het donkerder wordt zijn er meer schaduwen, waardoor je fantasie op hol slaat. Je beeld je in dat al die schaduwen mensen zijn, het voelt alsof je in een carrousel zit van lege gezelligheid, al je behoeftes aan betrokkenheid komen uit, maar zodra het licht weer terug is kom je weer terug in die lege wereld waar je je nog eenzamer voelt, omdat je zo zwaar voelt wat je mist.
Het lijkt alsof er mensen zijn, tenminste dat denk je, maar klopt dat. Soms zie je ergens plotseling een half opgegeten nog warme hamburger liggen, of een gevallen vork, hoe komt dat? Had jij dat gedaan, beeld je je dit in, of is er toch een teken van leven?
Het vreet je op, je wil terug naar de normale wereld, maar je kan niet zomaar het spaceship uit, het zal je dood zijn. Wil je weg, of wil je overleven, helemaal alleen?

1 opmerking:

  1. Son, goed werk! Ik pas het verhaaltje iets aan, ik maak er effe een iets lekkerder lopend stukje van ;)

    BeantwoordenVerwijderen